9 maj 2009

Manekäng


Här hemma är det sjukt, den minsta är sjuk och då påverkas ju hela familjen. Inte minst jag själv och min sambo som får gå runt med den lilla.
Symaskinen har stått ganska still idag, även fast jag gjort några tappra försök att få till något. Men istället har jag och min nyfunna syvän varit på loppis och fyndat en del tyger. Jag är riktigt nöjd.
Denna helg var tydligen den mest loppistäta i Falun under hela året, så imorgon bär det av till en annan förhoppningsvis bra loppmarknad.
Jag har verkligen fått blodad tand, tänka vad man kan hitta för nästan inga pengar alls.

Dagens skörd:

Denna runda duk fick jag gratis (det är något litet hål på kanten och några fläckar på)
Kanske kan användas till något iallafall.Detta är också en lite grövre rund duk. Jättefina färger och inte alls blekt eller urtvättad. Blir nog en jacka eller något i den stilen.
Här ligger de allihopa samlade.

De båda dukarna, en klarblå strechfrotté, en randig ostretchig frotté, ett jättemjukt rött lite stummare jerseytyp och ett randigt ullblandat tyg som säkert blir ett par schyssta byxor till mig eller barnen.


Alltsamman gav jag 35 kr för, tror jag det var. Helt ok med tanke på att många av tygerna är en bra bit över 1 m på full bredd.


Något som jag har fixat idag på min symaskin är ett par små pösshorts till. De är provade och godkända, kanske att de blev lite sladdriga i benslutet. Jag fick den lilla att mannekänga även fast han var lite kinkig.

4 kommentarer:

 1. Söta shorts!
  Fina tyger! Det gul-orange-rosa tyget är helt underbart!!!

  SvaraRadera
 2. Jättefina shorts!
  Vad kul att hitta så mycket fina tyger!

  SvaraRadera
 3. Fina shorts, tycker om den modellen på de små!

  SvaraRadera
 4. De är verkligen jättesöta. Hoppas den lille blir frisk snart.
  Kram/Veronica

  SvaraRadera