12 maj 2008

En hög med tygisar

Oj, ibland blir det stora ryck. Jag beställde tyg från Celtic Cloths en riktigt trevlig sida med mycket fina tyger och inspiration. Tyget jag beställde var det meningen att det skulle bli pocket blöjor av, och ett gäng blev det. Fortfarande ligger det lite tyger kvar i lådan beredda att användas. Kanske blir det fler blöjor eller varför inte blöjpåsar. Jag får fundera lite.

Det är så himla kul att beställa, vänta och att få nya tyger. Det bubblar i hela kroppen och oftast kastar jag mig över det.

Jag gillar vekligen idén med tygblöjor, både natur och andra lite mer polyesterblandningar som material slinker imellan. Jag har sytt lite själv men det mesta är inköpt. Men egentligen, det är ju så enkelt...


Bilderna är på det jag gjorde nu senast.

2 kommentarer:

  1. Tillkommer det mycket kostnader när man köper tyg från usa? Typ frakt, moms, tull, nåt mer...? Är också sugen på att köpa pul när dollarn är så låg, men är lite rädd för att det blir dyrt i slutändan. /Lina

    SvaraRadera
  2. Jag vet att det hur som helst blir det billigare att köpa från USA än att köpa inom Sverige, oavsett tull coh frakt.
    Jag minns inte exakt vad det kostade med frakten, men runt 10 dollar tror jag. Jag har bara behövt betala tull en gång och det gick på typ 60 kr extra tror jag. Jag kan kolla upp det om du vill? Tror att jag har kvar någon faktura.
    Jag rekomenderar att köpa, och kanske framförallt nu, som du säger, när dollarn är så låg ;-) .

    SvaraRadera