6 november 2008

Hjalmar har flyttat in

Hjalmar, det fick bli namnet på mina senaste kompanjon.
Han är döpt efter en annan "husky" som bor här i huset, fast skillnaden är att den Hjalmar har fyra ben, lurvig päls och svans, den andra är mer stilla och har väldigt vassa knivar som skär tyg med precision. Du har säkert listad ut vem denna nykomling är,
just det en Huskylock s15 från Husqvarna,

en overlock!!


Jag mötte min granne då jag kom med lådan i famnen aldelles nyss hemkomen från symaksinsaffären. Hon tyckte jag såg ut som ett barn ser ut på julafton, och den känslan stämmer ganska väl in på mig just nu.


Efter mycket lobbande (under lllååånngg tid) på min kära sambo blev det tillslut en overlock här i huset. Så nu ska här sys. Jag sydde ett par byxor på direkten, maskinen går som en dröm och sömmarna blir så fina. Det kunde inte vara bättre.

Här kommer bildbevis,
Och så byxorna till minsta grynet, det blev lite stora med det är ju bättre det än tvärtom. Mudden hade jag nog gärna gjort lite bredare i midjan så det får bli nästa gång.


2 kommentarer:

  1. Grattis till maskinen!

    Jag hoppas att jag ska hitta en i USA dit vi åker om några dagar. Tyvärr har de ju annat volttal i sina nät men om jag har tur kan det ju finnas maskiner som klarar upp till 240V. *håller tummarna*
    Jättefina byxor!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med en ny maskin! Jag har också en Husky, fast en 905. Det är ju så mycket lättare med en overlock!

    SvaraRadera