6 november 2008

P I F


En av de bloggar jag läser på är Marie Pysslar. Då jag kikade in häromdagen var det en PIF utmaning där som hon i sin tur hittat hos [sy]ster blå.
Jag anmälde mitt intresse och jag var den andra som anmälde mig vilket innebär att här är jag nu och PIF:ar.

Beskrivningen hos [sy]ster blå om just PIF ( Pay It Forward) var så bra så jag klipper i det direkt.


"Detta är mitt allra första PIF..... Vilket är väldigt spännande och jag hoppas på att någon kommer att skriva en komentar till det här inlägget. Det tre första som skriver en komentar kommer nämligen att få en handgjord gåva. Jag vet inte vad presenten kommer att bli och jag kommer kanske inte att skicka dem i morgon eller nästa vecka, men jag lovar att sända den inom 365 dagar. Det enda du behöver göra i gengäld är att "PIF", genom att lova samma sak på din blogg. Hoppas att du deltar det hade varit superkul......"


Jag vet inte om det överhuvudtaget kommer finnas nån som vill att jag ska göra nåt åt dem. Vi får se, men jag provar iallafall.
Jag lovar inte, precis som i ovanstående inlägg att jag kommer kunna skicka gåvan snart, men inom 365 dagar ska jag väl få till det ;-).1 kommentar:

  1. Grattis till din första pif! Jag skulle vilja komma in men är det okej att jag bor i USA och att det enda jag kan ge bort är engelska e-böcker? Jag kan betala den framåt på det sättet åtminstone: D tack!

    lc_intocable [at]yahoo [dot] com

    SvaraRadera