12 mars 2009

Fotingar x 2

På begäran har jag nu sytt upp i alla fall två till av tossorna av samma modell som jag bloggade om tidigare. Men jag tänkte att de fick heta fotingar istället.

De grå-svarta är i ullfilt och fodrade med en fin röd fleece, men det röda blev orangeröd på kortet vilket ju är lite missvisande.

Den prickiga är sydd i samma tyg som byxorna, som jag bloggade om senast, och fodrade med en teddy-fleece som jag fyndade en stor bit på röda korset förra veckan.


Både skorna är sydda i storlek typ 6mån till 1 år.


8 kommentarer:

 1. Verkar toppen! Något att tänka på till framtida bäbis-presenter. :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina, jag har sytt mina i jeans och manchester och fodrat med fleece men har inga snoddar i mina. Tyvärr har mina barn haft så små fötter så den minsta storleken jag sydde var förstora. Kanske snoddarna gör att tossorna blir mindre.

  SvaraRadera
 3. Ja, snoddarna gör att de sitter på bra.
  De som jag gjorde först till mitt lilla gryn är aningen stora men det gör inget, då får det plats sockor och så är det mycket utrymme till att vicka på tårna. Eftersom snodden går runt foten som den gör så sitter de på oavsett på nå vis ;-) .

  SvaraRadera
 4. Klockrena!!! Ser så proffsiga och snygga ut!! :-)

  SvaraRadera
 5. Jättefina!
  De ser (och är garanterat) så välgjorda och proffsiga ut!

  SvaraRadera
 6. Prickiga fotingar hitåt tack! :D Mailar dig!

  SvaraRadera
 7. På mina namnband står det roblin (som är en mix och mitt och min sambos namn). Får se om jag behåller det eller ej...

  Bollen ritade jag upp själv efter att ha sett en liknande boll på nätet, men sedan lyckades jag surfa på ett nästan likdant mönster på webben. Jag ska se om jag kan hitta det igen så länkar jag till det i ett inlägg framöver!

  SvaraRadera