5 december 2009

Livstecken från skogen

Jodå, jag lever fortfarande!!
Det har varit en ganska tumultartad tid den senaste månaden. Det var ju först flytten till nya huset då jag dagen efter vaknade upp med 39 graders feber och halsfluss. Första veckan gick bort till att kurera sig.
När vi senare den veckan kom hem med den hund som skulle bo hos oss (en vuxen hund vi skulle överta) kom han och jag i konflikt vilket slutade i att jag blev rejält biten i båda händerna, främst den vänstra.
Jag sittandes på akuten,satt på antibiotika, smärtstillande och blev sjukskriven i 3 veckor.

Nu har jag börjat kunna använda min hand igen, men orken att plocka upp och pyssla i mitt fina rum, som ska bli syrum, har inte funnits på länge, av förståliga skäl.
Jag vet att jag har lite beställningar som ligger och att det finns människor som väntar på att det ska börja rulla här på bloggen igen, men jag kan tyvärr inte lova något.
Jag hoppas ni har förståelse för det.

Vi hör igen!!

7 kommentarer:

  1. Oj vad jobbigt. Hoppas att ork och lust kommer tillbaka snart, men det får ta den tid det tar. Hur gick det med hunden? Blev han avlivad/tillbakalämnad eller blev ni sams? Det låter inte bra att bli så rejält biten. Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Hunden åkte tillbaka till sin uppfödare och vad hon sen bestämde skulle hända med honom vet jag inte. Tur i oturen att det var jag och inte någon av barnen som fick ta smällen,den hade förmodligen kommit förr eller senare hur som. Jag tar det lugnt just nu och vilar handen så mycket det går. Tack för omtanken!

    SvaraRadera
  3. Fy, vad läskigt! Tänkte direkt att det var tur i outuren att det var du och ignet barn som blev bitet!!!
    Hoppas du blir bättre för varje dag!

    SvaraRadera
  4. Usch vad otäckt! Tur i alla fall som du skrev, att det inte var något av barnen! Hoppas du snart är bra igen!

    SvaraRadera
  5. Oj, då! Vilken himla otur och läskigt också. Hoppas du kryar på dig. Ser fram emot bilder på dina fina alster.

    SvaraRadera