12 december 2009

Syrum på GNu börjar det äntligen likna något i mitt nyfunna syrum. Jag har packat ur alla lådor även om inte allt är riktigt där det kommer vara än så är det en början. På väggarna har jag tänkt få upp lite hyllor och smarta krokar, sånt måste funderas över lite mer.

Vid bordet sitter två små gryn som gillar att adventspyssla, jag tycker alltid det är trevligt med sällskap. Adventsstjärnan i fönstret i kombination med vedspisens sprakande skapar en riktigt mysig och behaglig känsla måste jag säga. Spisen lyckades tyvärr inte komma med på bild denna gången.

De senaste dagarna/nätterna har det fullständigt sprutat inspiration ur fingrar, hyllor och maskiner, vilket ju inte är så tokigt med tanke på julrusningen. Handen är mycket bättre och lusten har återkommit. Jag hoppas på att hinna fylla på hyllorna i butik Did You... snarast så det finns till julklappar. Sen får jag sova efter nyår helt enkelt.


3 kommentarer:

  1. Vilket stort och lyxigt syrum och det ser mysigt ut. Jag laddar inspiration tills jag får ett syrum i februari, fast mitt blir mycket mycket mindre. Skönt att du är bättre.

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt det ser ut! Vad bra att handen är bättre och att du är på G igen! :)

    SvaraRadera
  3. ser helt kanon ut =) kul med ett eget krypin där man kan stöka och böka, pyssla och syssla hur mycket man bara vill, utan att städa undan varje gång =)

    SvaraRadera