13 januari 2010

Energisvacka
Här händer det inte mycket vill jag lova. Både produktion och bloggande ligger väldigt stil just nu. En inspirations och energi svacka skulle det kunna kallas.
Det har ju varit lite kallt här hemma, förra veckan var det -30grader vilket jag kan tycka är i underkant.
Vi sitter mest framför kakelugnen och myser, det känns lite avigt att sätta sig och sy i det fina, dock aningen kalla och dragiga, sommarköket sådana dagar.

Vi inväntar mildare väder och med det lite mer utevistelse och påfyllnad av D-vitamin. Jag kommer igen, det brukar jag och så får det vara.

Något som är fantastiskt roligt är, att när inspirationens låga falnar kan jag alltid slå på datorn och sybloggsurfa lite. Jag har märkt är att, när jag går igenom era fina bloggar, som fullkomligt sprutar av energi och kreativitet, börjar det sticka och klia lite i mina fingrar.
Jag behöver det för att få en skjuts tillbaka till det kreativa tänkandet och glädjen att skapa.

Självklart behövs det endel energi också, men vid rätt tidpunkt kan det vara just ni kära medbloggare som får mig att börja spåna på idéer igen.

På sista tiden har jag varit lite dålig på att uppdatera mig på bloggsidan. Vem vet det kanske är dax att inspireras.

Jag hoppas att nästa inlägg blir av den inpirerande typen.

Dagens bilder får bli lite vinterbilder från ett kylslaget Dalarna. Dörren är vår fina ytterdörr, jag låter nog kransen sitta ett tag till, "julen varar än till påska", eller hur?


På återseende

4 kommentarer:

 1. Karin / Boopiesjanuari 13, 2010

  Vilken fin liten skidåkare ! Ljuset är på väg tillbaka och kylan ger sig snart. Jag lovar !!

  SvaraRadera
 2. mysig bild, men kylan är inte rolig. Nog att det är ljust och fint, men kan man inte vara ute och ta del av det pg.a kylan så spelar det ju ingen roll. Hoppas sylusten kommer tillbaka snart, ser fram emot ett år av fina alster. =)

  SvaraRadera
 3. Är det under -20 går man inte gärna utanför dörren om man inte måste... Men vackert är det!

  SvaraRadera