7 juli 2010

En Pralin + ett nytt ställeNu är sommaren här med dunder och brak. Det är svårt att focusera på att sy när vädret och familjen hellre är ute än inne. Då är det roligt att i stället berätta om att jag fått lite gratis reklam. Jag nämde förut att mina grejer skulle fotas för ett modereportage, nu är det här. I Pralins stora sommarnummer ( Pralin är Dalarnas Tidningars lördagsbilaga) är det ett modereportage där Lilla Gryn finns med. Den lilla pojken som har Lilla Gryns shorts och hätta är både med inne i tidningen men också på framisidan, hur kul som helst!!
Tidningen finns att ladda ner i PDF fil
Klicka här så kommer du dit, Pralin som PDF

För en vecka sedan blev det klart att Lilla Gryn kommer finnas till försäljning i en butik till här i Dalarna.
Det är Bobergs Dojs och Tojs i fina Svärdsjö, dit jag tidigare sålt ett par mössor. Nu kommer det finnas mer att välja på, allt från koftor och klänningar, till hättor och napphållare. Jag hoppas det kommer gå bra med försäljningen och att många hittar dit.
På återseende!!

7 kommentarer:

 1. Nämen GRATTIS!!!!!!!!!! Vad kul!!!! Skall genast gå in och kolla!

  SvaraRadera
 2. Grattis!!! Vad roligt!!! Shortsen är helt underbara - eller ja, alla dina kläder är helt underbara så du är verkligen värd uppmärksamheten :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Superkul!!! Både med reklam och återförsäljare...inte illa:)

  SvaraRadera
 4. Å vad roligt! Shortsen är jättefina! Nu ska jag ladda ner tidningen!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att det flyter på för dig och vad duktig du är! Grattis! Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Tack snälla ni!!
  Det känns verkligen jätteskoj att få lite medvind och uppskattning. Inte minst tack vara er alla som är så snälla och lämnar fina kommentarer. Tack igen!!

  SvaraRadera
 7. Grattis vad roligt, såg faktiskt repotaget i tidiningen då vi var upp där för nån vecka sen!!! Min svärmor har hus i Svärdsjö, så jag ska kika i affären nästa gång vi åker upp!!!

  SvaraRadera