22 oktober 2010

Extremt kreativ röra

Just så är det just nu hemma hos mig. Mitt syrum är fyllt till bredden med tillklipp, fördigsytt och allt där emellan. Jag jobbar förfullt med att bygga upp ett lager till ekobazaaren och även med sånt som ramlar in längst vägen. Det är väldigt roligt!!


Titta vad som skymtar under kanten på en av underbyxorna. Det är en tjuvkik på min nya logga (en liten uggla) som jag just nu får hjälp att skapa. Jag kommer även få en ny hemsida och blogg inom en snar framtid, men det kommer jag meddela er om senare.
På återseende!!

7 kommentarer:

 1. Vilken fin liten logga : )

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot att se dina verk på Ecobazaaren :)

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga dom där tygen! har en par meter som nog ska bli något fint till den kommande julmarknaden!

  SvaraRadera
 4. Å vad glad jag blir att se en sån hög med iris visa! Fina sköna underbrallor ser det ut som och oj vilken söt söt uggla!

  Var kommer den rostorange mudden / interlocken ifrån? Den ser ut att grå grymt fint med den gula varianten av iristyget!

  SvaraRadera
 5. Visst är den söt, den lilla ugglan, jag är så supernöjd man bara kan bli med den nya loggan. Jag lovar att visa den i sin helhet snart.

  Sandra: Roligt att du tänker komma på Eko-bazaaren, lova att du ger dig till känna.Det är ju inte var dag man får se sina bloggläsare öga mot öga ;-).

  Strömming: Tyget är som klippt och skuret för supermjuka och sköna underbyxor. Mudden eller jerseyn är köpt på SoS, deras mudd är den som jag hittils tycker passar absolut bäst i min CP. Det enda som är trist är att den inte är eko.Jag såg att du använt Sonjas ekointerlock, är det tillräckligt med stretch i den tycker du?

  SvaraRadera
 6. Kjempesøtt det øko tøyet der! ;) Trusene også. Du har fått en award hos meg!

  SvaraRadera
 7. Tack för svaret. Jo jag gillar sonjas ekointerlock för jag får inte mudd att funka i min CP! Speciellt inte SoS! Men det finns ju ribb hos sonja också och den är ju mer stretchig! Måst också sy lite trosor snart, ladda för när dottern vill sluta med blöja!

  SvaraRadera