31 oktober 2010

Underbar eko-bazaars helg


Är ganska nyss hemma igen efter en fantastikt intensiv och rolig helg inne i stan. Lilla Gyn har gjort sin första marknad och det var ortroligt roligt! Eko- bazaaren på Dalarnas museum blev en hit och jag tror alla inblandade var nöjda. Jag hoppas att det blir en tradition och att jag får äran att vara med fler gånger.

Jag delade bord med en god vän, som också återbrukar, framförallt jeans. Sara som hon heter har lite mer erfarenhet av marknader än vad jag har och det var bra annars hade det helt klart inte blivit lika fint vid bordet som det blev. Tack!!
Inte heller denna gån bjuder jag på en bild på mig själv, men på Sara och mina underbara lilla Selma som var både påsvikerska och kassörska under lördagen. Det blev riktigt fint och färgglatt runt vårt marknadsstånd.


 

Tack alla fina människor som kom förbi och tittade, handlade och gav fantastiskt feedback. Jag hade inte tänkt att det skulle vara så trevligt att få träffa sin kunder öga mot öga, det var helt klart värt allt jobb och sena nätter. Många av de som jag mötte och pratade med hade redan sett Lilla Gryn hos Did U... och det var också väldigt roligt att jag ändå är så pass lokalkändis utan att för den skull vara igenkänd ;-)

Så bjuder jag även på en till liten tjuvkik på den nya loggan, visst är den fin? Förhoppningsvis kommer jag snart kunna öppna dörrarna till min nya jättefina hemsida...


9 kommentarer:

 1. vilka härliga bilder och vilket härligt bord =)

  SvaraRadera
 2. wow så mye flott du har laget, og kjempefin stand også! Det er gøy med marked!

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint du hade på marknaden! Kul att se!

  SvaraRadera
 4. åh, vilken härlig syn! och toppensnygg logga :)

  SvaraRadera
 5. vilken snygg logga!! kul att stå på marknad =)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar verlkligen din nya logga. Snygg! Sedan ser det ju ut att ha gått bra på marknaden, ditt stånd ser verligen lockande ut.

  SvaraRadera
 7. Å vad mycket fint ni hade med er!

  SvaraRadera
 8. Vilket jobb !! Lycka till med fortsatt syende i höstmörkret ! Du vet var jag bor om du känner för en paus...

  SvaraRadera