9 oktober 2008

Lite tankar om vad som komma skall

Nu var det en stund sen jag skrev. Jag har dock inte varit stillasittandes och oproduktiv. Jag har sytt lite fler mössor och även ett gäng näsduksfodral men jag har funderat endel också och samlat på mig inspiration.
Nästa projekt borde bli en höstjacka till mitt största gryn eftersom vårjackan jag sydde i våras börjar bli lite kall. Jag gillar modellen så det kanske kan bli något liknande fast varmfodrad. Jag letade nämligen fram ett par gamla manchesterbyxor som jag fått från svärmor när hon rensade sina gömmor. Det är ett fint grovspårigt manchestertyg som är väldigt fint, så jag hoppas verkligen att det går att få ut en jacka. Sen gäller det att hitta något foder som passar, men det återkommer jag till.
Stoppar in en bild på vårjackan så det inte blir helt tomt på bilder i inlägget.Nu ska jag gå ut med hunden och fundera vidare i huvudet på mina idéer om barnvagnssysselsättning till lilla grynet och vad jag kan pyssla ihop för något av alla små bitar från e-sjöld som jag har kvar. Sen ska jag väl tillverka lite mössor också som ligger färdigklippta....men det kanske kan vänta, vi får se.

På återseende

1 kommentar:

  1. Wow, vilken fin jacka! Duktig du är!

    Jag har svarat dig i bloggen där du frågade om stuvbiten. Den är 0,34 x 130 cm och kostar 55 kronor. (den har tidigare varit sydd, så det är mått exklusive den fållen och på smalaste stället)

    minlatapiga.wordpress.com

    SvaraRadera